BBQ in Willy Dobbeplantsoen


Vaste prik in juni is de inmiddels traditionele barbecue in het Willy Dobbeplantsoen en in al die jaren treffen we 't eigenlijk best wel goed met het weer. Begonnen we in den beginne met speklappen, karbonades, braadworsten en andere lekkernijen, de laatste jaren is de BBQ méér dan een een tongstrelende traditie. Wat dacht u van gegrilde hammetjes met honingsaus? Hebben we. Of een speenvarkentje aan 't spit? Is er!

In de loop der jaren hebben we nogal wat vaste koks gehad, zoals: Reint Eilerts, Ronald Steemers en Sjoerd Kuipers. De laatste jaren nemen Vincent Peelen en Eric Roetgering de honneurs waar en dat doen ze goed, héél goed. De salades die voorbij komen worden steevast gemaakt door de dames van de heren (Eef, Hanneke, Rietje en Karin) en we kunnen niet anders zeggen: voortreffelijk, dames! Over het trotseren van de emancipatie-golf tot in lengte van dagen hoort u ons nu even niet.....















Alle foto's van de barbecue door de jaren heen treft u in de Gallery aan, HIER.




Vorige pagina: Groen Gala archief
Volgende pagina: Rembrandt in Olst